Feestdagen

FEESTDAGEN

VEGETARISCH

Wenst u iemand aangenaam te verrassen?

Bestel een


CADEAUBON


via mail of  GSM: 0474 40 99 60


In onze gerechten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.

Heeft u een vraag over de samenstelling van een gerecht?

Vraag maar, wij helpen u graag.

GERECHTEN STAP VOOR STAP (klik op de foto)

Apero bites kerstavond

A.1 - Kingfish | shiitake dashi met citroengras | enoki

Apero bites oudejaar

A.1 - Macaron | witte truffel | hazelnoot

Apero kroketjes

A.5 - Kaaskroketje van Oud Brugge

Koude voorgerechten

B - Gerookte zalm | zure room | avocado | salade | gemarineerde ui | toast

F - Ganzenlever terrine | konfijt | salade | druif | brioche

Warme voorgerechten


H - Gegratineerde sint jacobsvrucht | griet | zalm | Zeeuwse Goudmerk mossel | tomaat | spinazie

Soepen


L - Bisque | handgepelde grijze Noordzeegarnaal | room

Hoofdgerechten


P - Noordzeetong | Ostendaise | handgepelde grijze Noordzee garnaal | tomaat | puree Robuchon

T - Parelhoen | fine champagne boschampignon | witlof | knolselder | truffelkroket

X - Ossenhaas Ierse Angus | bordelaisesaus | witlof | wortel | schorseneer | gratin dauphinois

Desserts


Y - Kerstdessert

B.B - Assortiment kaas | garnituur | brood

Extra


C.C - Tafelbrood | opgeklopte boter met zeezout en zwarte peper

G.G - Verse aardappelkroketten

A.2 - Gravad lax zalm | mierikswortel | gepofte quinoa

A.2 - Goudbrasem | tartaar | mandarijn | sinaasappelkoekje

A.6 - Noordzeegarnaalkroketje

C - Gillardeau oester | citroen | sjalottenvinaigrette

G - Noordzeekrab | sint jacobsvrucht | carpaccio | bisquegelei | avocado 

I - Halve kreeft à la nage

M - Consommé van fazant | fijne groenten | fazant

Q - Tarbot | witte wijnsaus met mosterd | tomaat | preimousseline

U - Fazant | fine champagne | witlof | spruit | veenbes tartelette | mini aardappelkroket

Y - Nieuwjaarsdessert

D.D - Kaaskroket Oud Brugge | salade | tomaat | Gruyère

H.H - Verse aardappelkroketten met truffel

A.3 - Macaron | eend | gerookt | sinaasappel

A.3 - Paling | gerookt | aardappel | zure room | kaviaar

A.7 - Ibericokroketje

D - Halve kreeft | Belle-vue

J - Wilde zeebaars lijnvangst | witte wijnsaus | risotto | pompoen | shiitake

N - Butternutvelouté | gerookte eend

R - Kreeft | Belle-vue

V - Hertenragout | witlof | spruit | peer in rode wijn | amandelkroket

Z - Chocolademousse

E.E - Noordzeegarnaalkroket | salade | tomaat | citroen

A.4 - Ierse steak tartaar | Parmezaan | truffelparel 

A.4 - Ganzenlever | praline | appel

A.8 - Fazantkroketje

E - Wildpastei duo | konfijt | salade | appel | notenbrood

K - Ravioli | boschampignon | pancetta | Parmezaan

O - Tomatensoep | balletjes

S - Kreeft | à la nage

W - Hertenfilet | grand veneur | witlof | spruit | peer in rode wijn | amandelkroket

A.A - Huisgemaakt Bourbon vanille roomijs

F.F - Balletjes in tomatensaus

Baktijden (klik op de foto)


Instructies om op te warmen

unsplash