In onze gerechten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u een vraag over de samenstelling van een gerecht?
Vraag maar, wij helpen u graag.
A.1 - Kingfish | shiitake dashi met citroengras | enoki
A.1 - Macaron | witte truffel | hazelnoot
A.5 - Kaaskroketje van Oud Brugge
B - Gerookte zalm | zure room | avocado | salade | gemarineerde ui | toast
F - Ganzenlever terrine | konfijt | salade | druif | brioche
H - Gegratineerde sint jacobsvrucht | griet | zalm | Zeeuwse Goudmerk mossel | tomaat | spinazie
L - Bisque | handgepelde grijze Noordzeegarnaal | room
P - Noordzeetong | Ostendaise | handgepelde grijze Noordzee garnaal | tomaat | puree Robuchon
T - Parelhoen | fine champagne boschampignon | witlof | knolselder | truffelkroket
X - Ossenhaas Ierse Angus | bordelaisesaus | witlof | wortel | schorseneer | gratin dauphinois
Y - Kerstdessert
B.B - Assortiment kaas | garnituur | brood
C.C - Tafelbrood | opgeklopte boter met zeezout en zwarte peper
G.G - Verse aardappelkroketten
A.2 - Gravad lax zalm | mierikswortel | gepofte quinoa
A.2 - Goudbrasem | tartaar | mandarijn | sinaasappelkoekje
A.6 - Noordzeegarnaalkroketje
C - Gillardeau oester | citroen | sjalottenvinaigrette
G - Noordzeekrab | sint jacobsvrucht | carpaccio | bisquegelei | avocado
I - Halve kreeft à la nage
M - Consommé van fazant | fijne groenten | fazant
Q - Tarbot | witte wijnsaus met mosterd | tomaat | preimousseline
U - Fazant | fine champagne | witlof | spruit | veenbes tartelette | mini aardappelkroket
Y - Nieuwjaarsdessert
D.D - Kaaskroket Oud Brugge | salade | tomaat | Gruyère
H.H - Verse aardappelkroketten met truffel
A.3 - Macaron | eend | gerookt | sinaasappel
A.3 - Paling | gerookt | aardappel | zure room | kaviaar
A.7 - Ibericokroketje
D - Halve kreeft | Belle-vue
J - Wilde zeebaars lijnvangst | witte wijnsaus | risotto | pompoen | shiitake
N - Butternutvelouté | gerookte eend
R - Kreeft | Belle-vue
V - Hertenragout | witlof | spruit | peer in rode wijn | amandelkroket
Z - Chocolademousse
E.E - Noordzeegarnaalkroket | salade | tomaat | citroen
A.4 - Ierse steak tartaar | Parmezaan | truffelparel
A.4 - Ganzenlever | praline | appel
A.8 - Fazantkroketje
E - Wildpastei duo | konfijt | salade | appel | notenbrood
K - Ravioli | boschampignon | pancetta | Parmezaan
O - Tomatensoep | balletjes
S - Kreeft | à la nage
W - Hertenfilet | grand veneur | witlof | spruit | peer in rode wijn | amandelkroket
A.A - Huisgemaakt Bourbon vanille roomijs
F.F - Balletjes in tomatensaus
Instructies om op te warmen